Βαθμολογία

Γεωργιάδης: «Κερδίσαμε δίκαια την Ελευσίνα»

Ο Αγροτικός Αστέρας ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Πανελευσινιακού (2-0) την Κυριακή (10/1) για την 14η αγωνιστική της Β’ εθνικής και ο Γκόραν Στεφάνοβιτς ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του. Ο τεχνικός της ομάδας δεν έδωσε το παρών στην συνέντευξη τύπου λόγω ασθενείας, με τον υπεύθυνο αγωνιστικού τμήματος του συλλόγου να εξηγεί τους λόγους που έφεραν τη νίκη.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Γεωργιάδης επεσήμανε: «Καταρχήν συγγνώμη εκ μέρους του κόουτς που είναι άρρωστος και δεν μπόρεσε να είναι εδώ. Από κει και πέρα, απέναντι σε μια ομάδα με ένα αξιόλογο σύνολο όπως ο Πανελευσινιακός που ξέραμε πως θα έρθει και θα δώσει τα πάντα για να αποσπάσει κάτι από αυτόν τον αγώνα τα παιδιά δείξανε τεράστια συγκέντρωση. Δίκαια ήρθε η νίκη.

Το να χτίζεις σιγά-σιγά με καλή αμυντική λειτουργία το παιχνίδι σου είναι σημαντικό ιδιαίτερα στο επίπεδο της Β’ Εθνικής. Κλειδί για μας είναι το καλό κλίμα στα αποδυτήρια και η ποιοτική δουλειά από τον κόουτς. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με πολλή αγάπη και η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη για την ομάδα μας».