Βαθμολογία

Λαμπράκης: «Κατάθεση ψυχής»

Το εγκώμιο των παικτών του έπλεξε ο Σταύρος Λαμπράκης με αφορμή την εμφάνισή τους στη λευκή ισοπαλία με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα την Κυριακή (10/1).

Οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη κατόρθωσαν να πάρουν έναν πολύτιμο βαθμό, παρά τα πολλά προβλήματα που βασανίζουν τον σύλλογο, γεγονός που κάνει ακόμα σπουδαιότερο το έργο τους, σύμφωνα με τον προπονητή τους.

«Αρχικά να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλους εμάς που ασχολούμαστε με αυτό το πρωτάθλημα και κυρίως στους ποδοσφαιριστές που είναι οι εκφραστές των ομάδων. Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο, μία ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, η οποία έχει μία πάρα πολύ δυνατή έδρα.

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και τον εαυτό μας, τα προβλήματά μας και την αβεβαιότητα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα μας. Νομίζω ότι οι παίχτες μου έκαναν κατάθεση ψυχής. Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, πάλεψαν, έτρεξαν, πήγαν στη μονομαχία, έπαιξαν δυνατά και καταφέραμε και πήραμε ένα αποτέλεσμα κρατώντας το μηδέν, το οποίο για εμάς σημαίνει πολλά πράγματα», τόνισε ο Λαμπράκης και συμπλήρωσε:

«Όσο θα είμαστε εδώ θα προσπαθούμε να είμαστε αντάξιοι της φανέλας που φοράμε. Για το παιχνίδι έχω να πω ότι ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από εμάς, δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες ειδικά στο β’ ημίχρονο. Εμάς μας δυσκόλεψε ο αγωνιστικός χώρος γιατί είμαστε μία τεχνική ομάδα και γρήγορη. Θέλαμε να βγούμε στην αντεπίθεση αλλά έπαιξε σημαντικό ρόλο ο αγωνιστικός χώρος και δεν τα καταφέραμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μου. Είναι παλικάρια».  

Όσο για την ΑΣΑ τόνισε: «Επίσης, να ευχηθώ στον Σάκη Θεοδοσιάδη καλή συνέχεια. Η Αναγέννηση είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, νεανική, με φλόγα και δε θα έχει κανένα πρόβλημα να πετύχει τους στόχους της».