Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Ικανοποίηση από την εμφάνισή μας»

Ικανοποιημένος παρά το 0-0 με τον Εργοτέλη εμφανίστηκε ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο τεχνικός της ΑΣΑ συνεχάρη τους παίκτες του για την απόδοσή τους στην κυριακάτικη (10/1) ισοπαλία και τόνισε ότι η ομάδα δημιούργησε πολλές τελικές ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να τις μετατρέψει σε γκολ.

«Καλή χρονιά σε όλο το φίλαθλο κόσμο της Καρδίτσας, στους ποδοσφαιριστές μας και υγεία πάνω από όλα, γιατί, όπως είπε και ο κύριος Λαμπράκης αυτοί είναι οι κύριοι εκφραστές και πρωταγωνιστές των προσπαθειών των ομάδων. Σχετικά με το παιχνίδι δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιχτών μου. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια για τη σημερινή τους εμφάνιση.

Θεωρώ ότι σε όλη τη διάρκεια δουλέψαμε πάρα πολύ πάνω στον αντίπαλο. Πιστεύω ότι ο Εργοτέλης είναι μία από τις πιο επικίνδυνες ομάδες εκτός έδρας. Μία ομάδα νεανική, πολύ επικίνδυνη στη γρήγορη μετάβαση και σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού αυτό το έδειξε.

Παρόλα αυτά θεωρώ ότι μετά από 20 μέρες αγωνιστικής αδράνειας, θεωρώ ότι τα παιδιά προετοιμάστηκαν πάρα πολύ καλά γι’ αυτό το παιχνίδι, έδειξαν την ετοιμότητά τους σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου, δημιούργησαν πολλές φάσεις και πιστεύω ότι είναι το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας αλλά και γενικά στα 14 ματς που έχουμε παίξει που η ομάδα μας δημιούργησε τόσες τελικές φάσεις».

Και συμπλήρωσε λέγοντας «Δεν είχαμε την τύχη να βάλουμε ένα γκολ και να είναι διαφορετικά τα πράγματα για εμάς, αλλά αυτό που κρατάμε είναι η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, το πάθος και η προσπάθεια για τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Όπως σας είπα, ήταν ένα παιχνίδι ανοιχτό. Σίγουρα θέλαμε τη νίκη, δυστυχώς αυτή δεν ήρθε αλλά συνεχίζουμε την προσπάθεια που έχουμε στο πρωτάθλημα και από αύριο αρχίζουμε την προετοιμασία μας για το εντός έδρας παιχνίδι που έχουμε με έναν δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι ο Απόλλων Αθηνών».

Ο Θεοδοσιάδης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους οπαδούς της ομάδας και να ευχηθεί στον Εργοτέλη να ξεπεράσει άμεσα τα προβλήματα: «Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που ήρθε σήμερα και στήριξε την προσπάθεια των παιδιών και να συγχαρώ τον κ. Σταύρο Λαμπράκη και τους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη για την προσπάθεια που κάνουν και εύχομαι να βρει η ομάδα το δρόμο της στο επόμενο χρονικό διάστημα».