Βαθμολογία

Σταθόπουλος: «Μεγάλη επιτυχία για την Παναχαϊκή»

Δεν μπορούσε να μην κρύψει την ικανοποίηση του ο Στάθης Σταθόπουλος, μετά το τέλος της κυριακάτικης (10/1) αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής. Η Παναχαϊκή πήρε ένα πολύτιμο βαθμό (2-2) στο Βόλο στο ντεμπούτο του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο των Πατρινών. Ο Σταθόπουλος μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν, ενώ τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι η σωτηρία.

Αναλυτικά ο Σταθόπουλος τόνισε στην συνέντευξη τύπου: «Εάν δεν είχα την υποχρέωση να τιμήσω εσάς που έρχεστε για τη συνέντευξη Τύπου, δεν υπήρχε λόγος να έρθω, γιατί στη δύσκολη φάση που βρίσκεται η ομάδα μου, αλλά και η αντίπαλος ομάδας, πολύ λίγα πράγματα μπορεί να πει ένας προπονητής. Αυτό που πραγματικά πρέπει να τονίσω είναι ότι όταν καταφέρνουμε να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα, έτσι, όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που προσπάθησαν και στον Ρόκα που έχω δίπλα μου, ο οποίος ήταν 27 μέρες εκτός λόγω εγχείρησης και ήρθε και έπαιξε σχεδόν σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Ήταν μια μεγάλη προσπάθεια από τα δώδεκα παιδιά που ήρθαν και ελπίζουμε στη συνέχεια να βελτιωθεί λίγο η κατάσταση, όσον αφορά το θέμα των επιλογών, γιατί θα δημιουργηθεί μια νέα ομάδα με σκοπό τη σωτηρία. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε και νομίζω ότι με τη διάθεση που δείχνουν τα παιδιά, θα πετύχουμε το στόχο μας. Η Παναχαϊκή είναι πολύ μεγάλη ομάδα και δεν της αξίζει, όπως και στον Ολυμπιακό Βόλου η περιπέτεια που περνά αυτό το σημείο».