Βαθμολογία

Ο ΝΟΛ βραβεύει

Ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας διοργανώνει όπως κάθε χρόνο τον ετήσιο χορό του, το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στον ετήσιο χορό του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ που θα γίνει στις 16 Ιανουαρίου 2016, στο ΚΤΗΜΑ ΒΕΡΣΑΛΙΕΣ (5χιλ. Λάρισα-Αμπελώνα), στις 21.00 μ.μ.. Κατά την διάρκεια του χορού θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος, και θα γίνουν οι βραβεύσεις των αθλητών του συλλόγου.
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΘΟΥΝ : οι αθλητές της Προεθνικής ομάδας, οι Επίλεκτοι, οι συμμετέχοντες στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανδρών-Γυναικών και Κατηγοριών, καθώς και οι αθλητές της προαγωνιστικής ομάδας που κατέλαβαν μία από τρεις πρώτες θέσεις στην Ημερίδα Προαγωνιστικών που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα 9 Ιανουαρίου.

ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΘΟΥΝ : η ομάδα Εφήβων για την 6η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, η ομάδα Παίδων και
Κορασίδων για την 9η θέση, αντίστοιχα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΘΟΥΝ : οι αθλήτριες που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Τέλος θα βραβευτούν αθλητές όλων των τμημάτων, για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σας περιμένουμε όλους κοντά μας για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί και να τιμήσουμε με την παρουσία μας τους μικρούς και μεγάλους αθλητές του Ν.Ο.Λ.

Για το Δ.Σ. του Ν.Ο.Λ.