Βαθμολογία

Αδιαφιλονίκητο φαβορί το Μεσοχώρι

Το Μεσοχώρι από πέρυσι μας εκπλήσσει αφού παραμένει αήττητο και μετά και την τελευταία νίκη του έπιασε κορυφή να ισοβαθμεί μαζί με το Πουρνάρι έχοντας όμως καλύτερη διαφορά τερμάτων. Την Κυριακή (10/1) επικράτησε με σκορ 1-3 του Όλυμπου Καρυάς και έδειξε τις διαθέσεις του.

Αν και προηγήθηκε ο Όλυμπος Καρυάς στο 50' ύστερα από αυτογκόλ του Τσιάρα και στο 20' και στο 33' ο Όλυμπος είχε δοκάρι με τον Δάσσιο Κ. το Μεσοχώρι δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και έτσι στο 63' κέρδισε πέναλτι ο Χρόνης εκτέλεσε ο Τσιάρας και έκανε το 1-1.

Στο 71' απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Σαπουνά η μπάλα πήγε στο δοκάρι και μέσα (1-2). Στο 89' ο Σαπουνάς έξω από την περιοχή εκμεταλλεύτηκε την λάθος απόκρουση του κίπερ και με σουτ από μακριά έκανε το 1-3.

Ευκαιρίες για το Μεσοχώρι έχασαν οι Σιαμαντούρας, Σαπουνάς, Φράντζας και Κουζιώνης. Αξίζει να αναφέρουμε πως αρκετός κόσμος από το Μεσοχώρι που αγαπάει την ομάδα βρέθηκε στην κρύα Καρυά.   

Όλυμπος Καρυάς (Ελευθέριος Τηγανάς): Καρακώστας, Δάσσιος Γι., Δάσσιος Χ., Καραγκόγκος, Δάσσιος Ο., Στεργιούλας, Μανούσιος, Δάσσιος Κ., Χάμος (83' Ξούγκας), Καβαρατζής, Κατσιούρας (35' Δάσσιος Γρ.).

Μεσοχώρι (Νίκος Χρόνης): Πατσιτός Δ., Ντόκος Γ., Φράντζας, Αλυπρασίτης (55' Χαράλαμπος), Χρόνης Γ., Νεράντζης (65' Αλμπιόν Πάτσι), Τσιάρας, Κουζιώνης, Φακίτσας (77' Καλογιάννης), Σαπουνάς, Σιαμαντούρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Ζαχαρός, Πρακατές, Μπακαλμπάσης.