Βαθμολογία

Ήταν πραγματικός Κεραυνός!

Ο Κεραυνός παρουσιάστηκε πολύ καλός αφού εκτός από τα τρία γκολ που σημείωσε είχε και πολλές ευκαιρίες. Αντίθετα ο Ροδιακός πέτυχε μόνο ένα γκολ. Στο 20' εκτέλεσε το κόρνερ ο Γκαντρής και ο Τασιούλας με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 40' ο Ροδιακός έφερε το ματς στα ίσα όταν ο Φωτίου έβγαλε την παράλληλη σέντρα και ο Γάλος από κοντά με πλασέ έκανε το 1-1.

Στο 60' ενέργεια του Μπακού που έδωσε στον Γκαντρή και αυτός με σουτ έκανε το 2-1. Στο 64' ο Κακαβίτσης βρέθηκε τετ α τετ έδιωξε με τα πόδια ο Κυριάκης. Και στο 70' μετά από σπάσιμο του Γκαντρή ο Αγγελής με μακρινό πλασέ έκανε το τελικό 3-1. Για τα Δένδρα τρία χαμένα τετ α τετ από τον Καλέση Απ. και τρία από τον Τσούτσο και ένα από τον Βόραδα. Για τον Ροδιακό έχασαν ευκαιρίες οι Γάλος, Κακαβίτσης και Ρόκα.

*Η διοίκηση του Ροδιακού, ο προπονητής και οι παίκτες εύχονται στον Θύμιο Μπαλκούρα και τον Γιάννη Τσιρόπουλο καλή στρατιωτική θητεία.

Κεραυνός Δένδρων (Φάνης Μπαντραλέξης): Κυριάκης, Καλέσης Αχ. (70' Βόραδας), Αγγελής, Κουτσογιάννης, Τασιούλας, Σκριάπας, Γκαντρής, Γκάτης, Τσούτσος (75' Τσιάτας), Καλέσης Απ. (85' Γκανάτσιος), Μπακού.

Ροδιακός (Μιχάλης Μαλαμάς): Μπουλαμάτσης, Βόγγολης, Τσέτσιλας, Γεροστέργιος (63' Κακαβίτσης), Πουρουτίδης (77' Τανάγιας), Γκαμπέτας, Τζιόγκας, Γκατζούλης, Φωτίου (68' Κάϊο), Γάλος, Ρόκα.

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Μακρής, Παπαγεωργίου.