Βαθμολογία

Σπουδαία νίκη για τον Οικονόμο στο Καναλάκι!

Μεγάλο διπλο για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στο Καναλάκι κόντρα στον ΠΑΣ Αχέρων με σκορ 0-1. Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα της Τσαριτσάνης ήταν αυτή που ευτύχισε να ανοίξει το σκορ στο 21’ με κεφαλιά του Αγρόδημου, έπειτα από σέντρα του Παπαγεωργίου. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, δεν άλλαξε κάτι και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σιώρος μόνος απέναντι στον Γούπο δεν κατάφερε να απειλήσει, ενώ ο Τσομπάι που πέρασε αλλαγή στο ματς έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 58’.

Στο 65΄είχαν τη μεγάλη ευκαιρία οι παίκτες του Οικονόμου για το 0-2 αλλά ο Καραπιπέρης απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Καραγκούνη. Στο 87΄ ο Μάρκος μέσα από τη μικρή περιοχη εχασε την ευκαιρία του αγώνα.

ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (Βέκιος): Καραπιπέρης, Κούμπης, Βασιλείου, Λαγός, Πάνος, Μάρκος, Κυριακάκης, Πολυχρονάκης, Σιώρος (84’ Μουζάκης), Λουκούμης (54’ Τσομπάι), Κωνσταντίνου (72’ Θεοδωράκης).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Καλτέκης): Γούπος, Καψιώχας (46’ Πρίφτι), Μαχαίρας, Σιάτρας, Κορομηλάς, Αγροδήμος, Παπαγεωργίου, Καραγκούνης, Νάνος (88’ Τόλιος), Καμπέρης (74’ Γκαμπέτας), Μπαλής

Διαιτητής: Αθανασίου (Άρτας). Βοηθοί: Σαρλής-Μπουντούρης (Άρτας).