Βαθμολογία

Γιατρός σκότωσε ασθενή στη Ρωσία με μία γροθιά (video)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο της επίθεσης ενός γιατρού σε 56χρονο ασθενή, τον οποίο και σκότωσε μέσα σε νοσοκομείο στη Ρωσία με μία μόνο γροθιά. Το περιστατικό είχε σημειωθεί στην πόλη Μπελγκορόντ, 670 χλμ. νότια της Μόσχας, στις 29 Δεκεμβρίου του 2015, ωστόσο τώρα δόθηκε στη δημοσιότητα το βίντεο με την οικογένεια του θύματος να ζητά να αλλάξει η κατηγορία με τον γιατρό να έχει συλληφθεί για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Ο λόγος της επίθεσης είναι, όπως έγινε γνωστός, πως ο 56χρονος Γεβγένι Μπαχτίν πείραξε μία νοσοκόμα. Στο βίντεο φαίνεται το θύμα να εξετάζεται από μία γιατρό, ενώ ξαφνικά εισβάλλει στον θάλαμο ο Ίλια Ζελεντίνοφ. Ο γιατρός ρωτά τη νοσοκόμα αν είναι εκείνος ο άντρας που την πείραξε και εκείνη απαντά καταφατικά.

Αμέσως ο γιατρός τον σηκώνει από το κρεβάτι και τον πετά έξω. Ένας φίλος του θύματος, που περίμενε στην αίθουσα αναμονής ζητά τον λόγο και ο γιατρός τον διώχνει με γροθιές. Το θύμα ξαναμπαίνει στο θάλαμο και ο γιατρός με μία καλοζυγισμένη γροθιά τον ξαπλώνει στο πάτωμα. Έπειτα από αρκετή ώρα και αφού δεν έχει αντιδράσει ο γιατρός προσπαθεί να τον επαναφέρει, αλλά μάταια.

">http://