Βαθμολογία

Νίκησε ο Ηρακλής...Λάρισας

Ο Ηρακλής Χάλκης φιλοξένησε τον Ηρακλή Λάρισας και έχασε με σκορ 2-4. Πέντε απο τα έξι γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το τρίποντο.                                                              

Ο Μαυρομάτης στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου θα κάνει το 0-1. Στην επανάληψη ο Μαυρομάτης θα σκοράρει άλλα δύο γκολ. Πρώτα στο 55' για το 0-2. Οι γηπεδούχοι θα μειώσουν σε 1-2 στο 65' με τον Τραμπάκουλα αλλά πάλι ο Μαυρομάτης θα κάνει το χατ-ρικ στο 70' για το 1-3. Πάλι θα μειώσει η Χάλκη με την άπιαστη κεφαλιά του Μόκα αλλά το τελικό 2-4 θα γίνει με πέναλτι στο 90' ο Αποστόλου όπου σε αυτή την φάση ο Νταμήτρος θα αποβληθεί με 2η κίτρηνη.   

Ηρακλής Χάλκης (Σπύρος Μούτσιος): Χαβίλας, Σταμάτης, Τζεμολάρι, Μόκας, Νταμήτρος, Τσακαβίτης (60′ Τραμπάκουλας), Ραπτοτάσιος, Ντινούλης (80′ Γκογκότης), Κατσιάνας (46′ Σικαλιάς), Βογιατζής Χρ., Λιντέρης.

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μπαταβάνης, Σάλα, Μπαλαμώτης, Πότσης, Λιάκος, Ντουνούδης (90′ Μπάμης), Λαβαντσιώτης (70′ Φιλίππου), Ταστεμερίδης, Σπανός (85′ Τσιάτας), Μαυρομάτης, Αποστόλου.

Διαιτητική τριπλέτα: Σάρρος, Γκανάτσιου, Ευστρατίου.