Βαθμολογία

Γκολ και θέαμα στο Βλαχογιάννι

Την νίκη με 5-3 πήρε η Δόξα Βλαχογιαννίου απέναντι στον αξιόμαχο Αετό Μακρυχωρίου. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που θα ανοίξουν το σκορ στο 7' με τον Γκαμπέτα. Το 1-1 θα γίνει στο 27' όταν ο Πατσιωτός θα κάνει το σουτ με τον Κωσταντίνου να απομακρύνει και τον Κοκόμπελη να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει.                                                              

Στην επαμάληψη και συγκεκριμένα στο 5ο λεπτό ο Ιωαννίδης με το στήθος θα κάνει το 2-1 για να έρθει πέντε λεπτά μετά ο Σουφχάρας να κάνει το 3-1 μετά την πάσα του Λίλιου. Οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν με μία οβίδα του Τέα στο "γάμα" σε 3-2 στο 60' και θα ισσοφαρήσουν σε 3-3 με τον Γκαμπέτα στο 65'. Όμως στο 80' ο Κουρουμπίνος με μία απίστευτη κεφαλιά θα κάνει το 4-3. Το τελικό 5-3 θα γίνει στο 94' με τον Κοντοθανάση Δ. να δίνει έτοιμο γκολ στον Λίλιο. Οι φιλοξενούμενοι κάνουν παράπονα για την διαιτησία.                                                                                        

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Βάλλας, Αθανασούλης, Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Κοντοθανάσης Δ., Ξεφτέρης (30' λ.τ Λιόλιος), Κοντοθανάσης Β., Κοκόμπελης (75' Μήσιος Δ.), Πατσιωτός, Κορομπίνος.                                                           

Αετός Μακρυχωρίου(Δημήτρης Τσέτσιλας): Κωσταντίνου, Πολύζος, Δάσιος, Πίκος, Αργύρης, Γκαμπέτας (76' Παυλόπουλος), Τέας, Γκαραλιάκος (46' Κουσίωρας), Δαλαμπύρας (46' Πικούλης), Καλπιέας, Παπαδημητρίου.                                                     

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Καραμπούλας, Μακρής.