Βαθμολογία

Έλλειψε μόνο το γκολ

Απόλλων Λάρισας και Αχιλλέας Φαρσάλων αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΛ στο Αλκαζάρ με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο τέρμα.

Περίπου 1500 φίλαθλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου παρακολούθησαν το ματς και έμειναν σε ένα βαθμό ικανοποιημένοι από το θέαμα που παρακολούθησαν. Στην κορυφή πλέον παραμένει ο Απόλλωνας κρατώντας το πλεονέκτημα των 5 βαθμών σε σχέση με τον δεύτερο στη βαθμολογία Αχιλλέα. Πολύ καλύτερος στα πρώτα 45 λεπτά ο Απόλλων Λάρισας που δεν κατάφερε να σκοράρει σε τρεις περιπτώσεις.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 5ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τάσου Κυριάκου από δεξιά, ο Κολλιός πήρε τη κεφαλιά στην "καρδιά" της άμυνας όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Απίστευτη ευκαιρία και στο 7' μετά από σέντρα του Κυριάκου, ο Παλάσκας έπιασε το σουτ με τη μία, απέκρουσε ο Γκιγκούδης και στο "ριμπάουντ" ο Μπόντε έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Αχιλλέα.
Πανέμορφη ενέργεια του Νάστα στο 27' που από αριστερά μπήκε στη μεγάλη περιοχή όμως το σουτ του το μπλόκαραν οι αμυντικοί του Αχιλλέα Φαρσάλων.
Νέα καλή στιγμή για την ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα όταν από κόρνερ στο 36' του Κυριάκου από δεξιά, ο αφύλαχτος Μπόντε στο πρώτο δοκάρι αστόχησε με κεφαλιά. Απείλησε στο 42' ο Αχιλλέας Φαρσάλων με τον Βούλγαρη να σουτάρει άστοχα μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Χωρίς πολλές φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο, που επικράτησαν τα νεύρα και οι δυνατές μονομαχίες σε σχέση με τον καθαρό χρόνο παιχνιδιού.
Στο 55' ο Πλιάγκας βρήκε χώρο έξω από τη μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ με τη μία όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Πέρασαν αρκετά λεπτά μέχρι να δούμε άλλη φάση στο ματς. Στο 79' μετά από γέμισμα στη περιοχή, ο Παλάσκας στόπαρε και σούταρε με το αριστερό όμως τον πρόλαβε ο Τσιανάκας πριν η μπάλα πάει προς την εστία. Φουλ επίθεση από τις δύο ομάδες στα τελευταία λεπτά χωρίς να σημειωθεί κάποια σημαντική φάση με το 0-0 να παραμένει μέχρι τη λήξη.

Απόλλων Λάρισας (Μ. Ζιώγας): Μπρέλλας, Γιαννακόπουλος, Λιλολάρι, Κολλιός, Φλώρος, Κουρδής, Κούρος, Νάστας(46΄Κουβελλάς), Κυριάκος, Παλάσκας, Μπόντε.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τ. Παραφέτσας): Γκιγκούδης, Τσιανάκας, Οικονόμου, Καραμπούζης, Κουρούμαλος, Νεμπεγλέρας, Κομισόπουλος(47' Τλούπας), Τσετιροκλής(60' Κακαζούκης), Μπένος, Πλιάγκας(74' Λύτρας), Βούλγαρης.

Διαιτητής: Τζήλος. Βοηθοί: Αναστασίου, Παπαδημητρίου.