Βαθμολογία

Δύο αποδεσμεύσεις στον Κισσαμικό

Χωριστούς δρόμους διαβαίνουν πλέον η διοίκηση του Κισσαμικού με τους δύο ποδοσφαιριστές, Δημήτρη Σουμπασάκη και Γιανγκ Τσιμόντζι. Αμφότεροι έλυσαν τη συνεργασία τους με τον κρητικό σύλλογο με την ομάδα να ανακοινώνει το Σάββατο (9/1) τη λύση της συνεργασίας τους. Αναλυτικά:

«Σε ευχαριστούμε "Σούμπα"

Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σουμπασάκη. Τον ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη προσφορά του στην επίτευξη της ιστορικής ανόδου στη Football League και για το σπάνιο ήθος που επέδειξε το διάστημα της παρουσίας του στον Κισσαμικό και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του», και

«Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Young Chimodzi, στον οποίο εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, την Παρασκευή (8/1) συστάθηκε και σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο. Τα δύο νέα μέλη του είναι οι Στάθης Πονηράκος και Γιάννης Χανιωτάκης. Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε:

«Ιστορική μέρα ήταν η Παρασκευή (08/01)για τον Σύλλογό μας, αφού συστάθηκε σε σώμα το πρώτο Δ.Σ. της ΠΑΕ Κισσαμικός, μετά την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης στο "Φαλδάμειο"  Ίδρυμα της Ιεράς Μητρόπολης Κισσάμου και Σελίνου στην Κίσσαμο. Η οικογένεια της ΠΑΕ Κισσαμικός απέκτησε πλέον δύο νέα μέλη και ο Πρόεδρος Αντώνης Ροκάκης καλωσόρισε με χαρά τους Στάθη Πονηράκο και Γιάννη Χανιωτάκη, τονίζοντας ότι αποτελεί τιμή για τον Σύλλογο να συμμετέχουν στην προσπάθεια που γίνεται.

Αναλυτικά το 11μελές Δ.Σ. της ΠΑΕ Κισσαμικός:

Πρόεδρος: Ροκάκης Αντώνης

Αντιπρόεδρος Α’: Ξηρουχάκης Γιώργος

Αντιπρόεδρος Β’: Πονηράκος Στάθης

Αντιπρόεδρος Γ’: Λυχναράς Άρης

Διευθύνων Σύμβουλος: Τουλουπάκης Περικλής

Μέλη: Κακαουνάκης Γιάννης

Καρμπαδάκης Γιώργος

Μαρακάκης Γιώργος

Μωϋσιάδης Τάσος

Σταθόπουλος Αντώνης

Χανιωτάκης Ιωάννης».