Βαθμολογία

Προβλήματα στον ΑΟΤ ενόψει Παναιγιάλειου

Σε ρυθμό Παναιγιαλείου κινείται ο ΑΟ Τρίκαλα και ο Γιώργος Μαραντάς ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας. Παρ’ όλα αυτά, το ξεκίνημα του δεν είναι και το πιο ιδανικό, αφού με το «καλημέρα» έχει να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα.

Πλην του τιμωρημένου Παναγιώτη Ζώνα, εκτός μάχης για την αναμέτρηση της Κυριακής τέθηκε και ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος. Ο νεοαποκτηθείς αμυντικός «κουβαλάει» τιμωρία από την προηγούμενη του ομάδα, τον Αγροτικό Αστέρα, καθώς όταν αποχώρησε από τους «πράσινους» είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Από κει και πέρα, ο Μαραντάς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Σερτζίνιο και Στέλιο Λαμπάκη. Οι άνθρωποι του ΑΟΤ δεν έχουν εξασφαλίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα από την ελευθέρας του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού από τη Λαμία, θα κάνουν αγώνα δρόμου για να τα καταθέσουν το Σάββατο (9/1) και έτσι να τεθεί στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Οσον αφορά τον Ελληνα μπακ, κάποιες μικροενοχλήσεις στο πόδι δεν του επέτρεψαν να βγάλει όλο το πρόγραμμα προπόνησης και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο είναι αμφίβολη.