Βαθμολογία

Τζώρτζογλου: «Δεν είναι αυτό που δείχνει ο Εργοτέλης»

Μετά τον Δημήτρη Παπουτσάκη και ο Γιάννης Τζώρτζογλου ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση αυτή τη χρονική στιγμή να βοηθήσει τον Εργοτέλη. Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά για τους Κρητικούς, αλλά ως τώρα λύση δεν έρχεται. Από την οικογένεια Τζώρτζογλου, πάντως, δεν θα πρέπει να περιμένουν κάτι όπως υπογράμμισε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, ο οποίος εξαπέλυσε κι επίθεση κατά κάποιων παραγόντων για το πώς είναι πλέον ο Εργοτέλης.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Με όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην ΠΑΕ Εργοτέλης, αναλογιζόμενος το βάρος του ονόματος μου και σε συνδυασμό με τη τελευταία φημολογία που μας εμπλέκει στα κοινά της ΠΑΕ.

Θα ήθελα να δηλώσω ότι ο Εργοτέλης δεν έχει ανάγκη από ποδοσφαιρικούς μεσσίες ούτε μπορεί να γίνει επικοινωνιακό παιχνίδι Σαουδάραβων κροίσων... Ο Εργοτέλης έχει τους ανθρώπους του, αυτούς που τα τελευταία χρόνια αποξενωθήκαν από μια μερίδα ελαχίστων σε ποσότητα και ποιότητα μισθοφόρων και εφήμερων παραγόντων... Παραγόντων που έμαθαν να ζουν από τον Εργοτέλη και όχι να τον υπηρετούν, διασύροντας το όνομα του...

Η σιωπή όλων εμάς που οραματιστήκαμε ένα μεγάλο και υγιή Εργοτέλη ΗΘΙΚΑ και αγωνιστικά, από κάποιους μπορεί εκλαμβάνεται σαν αδυναμία, ενώ από κάποιους πιο ρομαντικούς και γνήσιους Εργοτελίτες ως αδιαφορία... Θα ήθελα λοιπόν να ενημερώσω όλους τους υγιείς και ρομαντικούς Εργοτελίτες ότι η οικογένεια Τζωρτζογλου, που με τις παρούσες συνθήκες δε μπορεί να συμβιβάσει και να συνυπάρξει την ιδέα της και το όραμα της για τον Εργοτέλη, ούτε αδύναμη μα ούτε και αδιάφορη είναι απέναντι στον ιστορικό σύλλογο.

Ο Εργοτέλης δεν είναι απλά μια Π.Α.Ε., είναι μια ΙΔΕΑ και εν πάση περιπτώσει δεν είναι σίγουρα αυτό που δείχνει τα τελευταία χρόνια...

Ιωάννης Τζώρτζογλου

Μεγαλομέτοχος ΠΑΕ Εργοτέλης».