Βαθμολογία

Αποχαιρέτησε τον ΟΦΗ ο Τζέκος

Παρελθόν από τον ΟΦΗ αποτελεί και επίσημα από την Παρασκευή (8/1) ο Δήμος Τζέκος. Αν και αρχικά αναμενόταν να μείνει στη διάθεση του Γιώργου Βλαστού μέχρι το ματς με τον Άλιμο, προκειμένου να υπάρξει χρόνος εύρεσης του αντικαταστάτη του, τελικά το προσωπικό του πρόβλημα τον αναγκάζει να αποχαιρετήσει νωρίτερα.

Όπως γνωστοποίησε η ομάδα του Ηρακλείου, το αίτημα του 29χρονου επιθετικού έγινε δεκτό: «Ο ΟΦΗ έκανε αποδεκτό το αίτημα του Δήμου Τζέκου, για να αποχωρήσει από την κρητική ομάδα για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, που καθιστούν επιβεβλημένη την παρουσία του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καρδίτσα. Ο έμπειρος επιθετικός, αμέσως μετά τη διακοπή λόγω των εορτών έμεινε στην Καρδίτσα, για να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του. Ο ΟΦΗ ευχαριστεί τον Δήμο Τζέκο για την παρουσία του στον ΟΦΗ και του εύχεται ότι καλύτερο, για την συνέχεια της καριέρας του».

Από την πλευρά του, ο Τζέκος ευχαρίστησε τον ΟΦΗ για τη συνεργασία, εκφράζοντας παράλληλα την απογοήτευσή του που οικογενειακοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει να φοράει τη συγκεκριμένη φανέλα:

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα του ΟΦΗ. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να βρεθώ σε αυτήν την μεγάλη ομάδα. Οικογενειακοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να μείνουν στο Ηράκλειο. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που φεύγω και μάλιστα είμαι πικραμένος για αυτό. Εύχομαι στην ομάδα να μπορέσει να πετύχει το στόχο γιατί το αξίζει».

Πάντως, ο 29χρονος επιθετικός δεν θα μείνει πολύ ανενεργός, καθώς έχει ήδη συμφωνήσει με την Αναγέννηση Καρδίτσας και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για να επισημοποιηθεί η επιστροφή του στην ομάδα της γενέτειράς του.