Βαθμολογία

Και τυπικά τέλος ο Σταμογιάννος

Παρελθόν από τον Παναιγιάλειο αποτελεί και επίσημα από την Παρασκευή (8/1) ο Παναγιώτης Σταμογιάννος. Ο 24χρονος μέσος είχε ζητήσει να μείνει ελεύθερος και η διοίκηση ικανοποίησε το αίτημά του, ανακοινώνοντας τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με τον ποδοσφαιριστή να ευχαριστεί για όλα τον σύλλογο.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ανακοινώνει την κοινή συναινέση λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Σταμογιάννο, και τον ευχαριστεί θερμά για τα 2 χρόνια προσφοράς του στην ομάδα. Του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην μετέπειτα καριέρα του.

Ο Παναγιώτης Σταμογιάννος θέλησε να δηλώσει τα εξής: “Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο κ. Αντώνη Ρέλλα και όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα δυο χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα. Επίσης, ευχαριστώ και τον κόσμο για την στήριξη και την βοήθεια που παρέχει στην ομάδα, ήταν πάντα ο δωδέκατος παίκτης εντός και εκτός έδρας. Θα ήθελα να ευχηθώ στους συμπαίκτες μου καλή συνέχεια και υγεία. Φεύγω από την ομάδα σαν φίλος και εύχομαι το καλύτερο για αυτόν τον σύλλογο και θα τον έχω για πάντα στην καρδιά μου”».

Παράλληλα, οι «μελανόλευκοι» συνέχισαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Κυριακής (10/1, 15.00) με τον ΑΟΤ. Στο «τιμόνι» βρίσκεται προσωρινά ο Χρήστος Παρασκευόπουλος, που το Σάββατο (9/1), μετά την πρωινή προπόνηση, θα ανακοινώσει και την αποστολή. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει γεύμα της αποστολής σε γνωστό εστιατόριο, πριν στις 13.00 αναχωρήσει για τη θεσσαλική πόλη.