Βαθμολογία

Πήρε και Αποστολόπουλο ο Αχαρναϊκός

Παίκτης του Αχαρναϊκού είναι από την Παρασκευή (8/1) ο Κώστας Αποστολόπουλος, όπως ανακοίνωσαν οι Μενιδιάτες. Ο 22χρονος επιθετικός ήταν χωρίς ομάδα ύστερα από τη θητεία του σε Παναθηναϊκό, Παναχαϊκή, Ουνιόν και ΟΦΗ και έδωσε τα χέρια με τους «πράσινους», για να ενταχθεί στο ρόστερ τους.

Παράλληλα, επισημοποιήθηκε και ο δανεισμός του Σπύρου Παπασπύρου από τον Ατρόμητο, ενώ παρελθόν αποτελεί ο Φραγκίσκος Χίος. Και όλα αυτά ενώ επίκειται και η γνωστοποίηση της συμφωνίας του Αχαρναϊκού με τον Ηλία Τσιλιγκίρη.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Με δύο νέες μεταγραφικές κινήσεις η ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ έρχεται να ενισχύσει το ρόστερ της. Και επίσημα πλέον στο δυναμικό του Τίμου Καβακά βρίσκεται ο 20χρονος μέσος Σπύρος Παπασπύρος (23/01/96) που θα μείνει στον Αχαρναϊκό για τους επόμενους 6 μήνες με την μορφή δανεισμού από τον Ατρόμητο Αθηνών.

Στο ρόστερ όμως του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ προστέθηκε και ο επιθετικός 22χρονος Κώστας Αποστολόπουλος. Ο Αποστολόπουλος ξεκίνησε από τον Παναθηναϊκό, ενώ έχει συμμετοχές σε Παναχαϊκή, Ουνιόν Βελγίου, ενώ τελευταία ομάδα ήταν ο ΟΦΗ.

Ο Πρόεδρος Χαράλαμπος Σταμούλης υποδέχτηκε τους δύο νέους ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις, ενώ ευχήθηκε καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνει στο μέλλον στον Φραγκίσκο Χίο που αποδεσμεύτηκε».