Βαθμολογία

Στον Αχιλλέα Φαρσάλων Κακαζούκης - Λύτρας!

Δύο σημαντικές μεταγραφές αναμένεται να ανακοινώσει ο Αχιλλέας Φαρσάλων λίγο πριν το μεγάλο παιχνίδι το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου (9/1) με τον Απόλλων Λάρισας. Ο λόγος για τους Αλέξη Κακαζούκη και Γιώργο  Λύτρα. Ο πρώτος είναι αριστερό μπακ και έχει μια σημαντική καριέρα σε Β' και Γ' Εθνική. Ο δεύτερος είναι επιθετικός και έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες όπως και στην ΑΕΛ.

Η Διοίκηση του Α.Ο.Φ "ΑΧΙΛΛΕΥΣ" ανακοινώνει την απόκτηση των Αλέξανδρου Κακαζούκη και Γιώργου Λύτρα. Οι δύο ποδοσφαιριστές τα βρήκαν σε όλα με την Διοίκηση της ομάδας μας και αναμένεται να βοηθήσουν και αυτοί, ώστε ο Αχιλλέας να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει την φετινή σεζόν.
Ο Αλέξανδρος Κακαζούκης αγωνίζεται ως αριστερό φουλ - μπακ και έχει φορέσει μεταξύ άλλων την φανέλα της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., της Νίκης Βόλου και του Π.Α.Σ. Γιάννινα. Ενώ ο Γιώργος Λύτρας αγωνίζεται ως σέντερ φορ και έχει αγωνιστεί και αυτός στην Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ ενώ έχει εμπειρίες και από το εξωτερικό καθώς αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γερμανίας. Σύσσωμη η ομάδα μας καλωσορίζει και τους δυο ποδοσφαιριστές στην οικογένεια του Αχιλλέα μας.