Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Ανδρεόπουλο η Κέρκυρα

Ήταν γνωστό από το βράδυ της Κυριακής (3/1) και το μόνο που απέμενε ήταν να επισημοποιηθεί η συμφωνία, κάτι που έγινε τελικά την Πέμπτη (8/1). Ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος βρέθηκε στο νησί, πήγε στα γραφεία της Κέρκυρας και στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο με το οποίο σφραγίστηκε η επιστροφή του.

Αναμφίβολα με αυτή την προσθήκη οι Φαίακες δυναμώνουν πολύ στον χώρο του κέντρου και πρόκειται και για μία σημαντική επιτυχία αν αναλογιστεί κανείς πως ο νεαρός είχε δεχτεί κρούση από ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιο.

Ποιοι ήταν οι λόγοι που τελικά έβγαλαν νικήτρια μία ομάδα Β' Εθνικής; Πέρα από τον κώδικα επικοινωνίας που έχει η ΑΕΚ με την Κέρκυρα, κάτι που δεν υπάρχει για παράδειγμα με τον Πανιώνιο, καθοριστική ήταν η επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

Ο Ανδρεόπουλος δεν είχε μείνει ευχαριστημένος απ' όσα είχε ακούσει από τους ανθρώπους του ΠΑΣ, οι οποίοι μεταξύ άλλων του είχαν ξεκαθαρίσει πως αν η ομάδα σωθεί, θα δοθούν ευκαιρίες σε δικά τους παιδιά. Ήθελε να παίζει και αυτό δεν θα το είχε ούτε στον Πανιώνιο με τους Κόρμπο και Σιώπη να προηγούνται. Στους «κυανέρυθρους», πάντως, δεν ήταν ούτως ή άλλως η προτεραιότητα για τη συγκεκριμένη θέση. Έτσι συνειδητοποίησε πως το καλύτερο για εκείνον ήταν να πάει σε μία ομάδα που ήξερε και τον εμπιστευόταν.

Όσο για την επίσημη ανακοίνωση, η οποία βγήκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κυριάκου Ανδρεόπουλου, με εξάμηνο δανεισμό από την ΑΕΚ».