Βαθμολογία

Υπέγραψε ο Παπαδόπουλος στη Δόξα Δράμας

Και… με τη βούλα παίκτης της Δόξας Δράμας είναι ο Μάριος Παπαδόπουλος. Ο 24χρονος, που έλυσε το συμβόλαιό του με τον Πιερικό, τα βρήκε σε όλα με τους «μαυραετούς» και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Δράμα, καθώς πέρασε την Πέμπτη (7/1) από τα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Η μεταγραφή θα μπορούσε να κλείσει και νωρίτερα, την Τετάρτη (6/1), ωστόσο, ο Πιερικός έδειξε διάθεση να κρατήσει τον παίκτη, υπήρξε μια καθυστέρηση, ο ίδιος, όμως, ήθελε να μετακομίσει στη Δράμα. Ο Παπαδόπουλος γεννήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου του 1992 και έχει ύψος 1,81 μ. και βάρος 82 κιλά.

Επαγγελματικά ξεκίνησε την καριέρα του το 2008 από τον Μακεδονικό. Επόμενο βήμα του ήταν οι Πόντιοι Κατερίνης, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Αγροτικό Αστέρα (29 συμμετοχές και 8 γκολ) και μετά την ολοκλήρωσή της αγωνιστικής περιόδου μεταγράφηκε στη Βέροια. Από τη Βέροια δόθηκε δανεικός στον Άρη για ένα χρόνο και τον Σεπτέμβριο πήγε στον Πιερικό. Έχει διατελέσει, επίσης, διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Παίδων (U-17).