Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Ταχματζίδη ο Φωστήρας!

Παίκτης του Φωστήρα είναι ο Αλέξανδρος Ταχματζίδης. Ο 24χρονος τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους του «φονέα των γιγάντων» και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ταύρο.

Στη σχετική ανακοίνωση, μάλιστα, τονίζεται πως «σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας έπαιξε ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, Σταμάτης Καζαντζής, ο οποίος στηρίζει το σύλλογο αυτές τις δύσκολες μέρες».

Ο Ταχματζίδης ήταν μέλος της Golden Team του Παναθηναϊκού, ενώ έχει αγωνιστεί σε Απόλλωνα Σμύρνης, Ρούβα, Αναγέννηση Επανομής, Επισκοπή, Μεσσηνιακό και Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

Η ανακοίνωση: «Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΟ Φωστήρ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρο Ταχματζίδη.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας είναι 24 χρονών και αγωνίζεται στα δυο άκρα της επιθετικής γραμμής με την ίδια ευχέρεια, κάτι που επιβεβαιώνει την ποιότητα που διαθέτει σαν μονάδα. Ο Ταχματζίδης ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού αποτελώντας μέλος της Golden Team, ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του κατά το παρελθόν σε Απόλλωνα Σμύρνης, Ρούβα, Αναγέννηση Επανομής, Επισκοπή, Μεσσηνιακό και Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

Να σημειωθεί ότι στην ολοκλήρωση της μεταγραφής συνέβαλε ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, Σταμάτης Καζαντζής, ο οποίος στηρίζει το σύλλογο αυτές τις δύσκολες ημέρες. Καλοσωρίζουμε τον Αλεξανδρο Ταχματζίδη στην ομάδα και του ευχόμαστε ότι καλύτερο».