Βαθμολογία

Άλαρνταϊς: «Φταίει ο Κλοπ, αλλά χρειαζόμαστε διακοπή»

Ο Σαμ Άλαρνταϊς δήλωσε πως οι υψηλές απαιτήσεις του Γιούργκεν Κλοπ όσον αφορά τον ρυθμό είναι αυτές που οδηγούν τους παίκτες της Λίβερπουλ να τραυματίζονται ο ένας μετά τον άλλο, ωστόσο δεν τον κατηγόρησε και επανέλαβε την άποψή του πως η Πρέμιερ Λιγκ χρειάζεται διακοπή μέσα στις γιορτές του χειμώνα.

«Έτσι κάνει ο Κλοπ. Ζητάει από τους παίκτες του να παίζουν σε υψηλό ρυθμό. Είναι ωραίο που αυτοί κατάφεραν να το κάνουν, αλλά τώρα νομίζω πως βγαίνουν οι επιπτώσεις. Δεν νομίζω πως έχει καταλάβει πόσο άγριο είναι το πρωτάθλημά μας αυτήν την περίοδο του χρόνου. Ζητώντας αυτήν την παραπάνω πίεση από τα παιδιά, τα κουράζει και είναι λογικό με τα τόσα παιχνίδια να τραυματίζονται στους μύες.

Πρόκειται για αθλητές που έχουν προπονηθεί πάρα πολύ, αλλά γίνονται πιο επιρρεπείς στους τραυματισμούς. Ακόμη θεωρώ ότι πρέπει να υπάρξει ένα διάλειμμα αυτήν την περίοδο του χρόνου. Ως πρωτάθλημα και ως χώρα πρέπει να βοηθήσουμε τους παίκτες μας. Η Στόουκ έπαιξε με τον ίδιο αντίπαλο για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι και τα παιδιά έδειχναν σαν να μην μπορούσαν να τρέξουν» σχολίασε ο «Big Sam».