Βαθμολογία

Επίσημα «κόκκινος» ο Γκρούγιτς!

Ο Μάρκο Γκρούγιτς υπέγραψε το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ και ακολούθως οι «κόκκινοι» γνωστοποίησαν με κάθε επισημότητα την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών!   

Ο νεαρός μέσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια… σφράγισε τη μεταγραφή του στο «Άνφιλντ»! Οι φίλοι της ομάδας πάντως θα πρέπει να περιμένουν λίγους μήνες ακόμη για να τον δουν στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ, μια και όπως αποφασίστηκε, ο 19χρονος θα παραμείνει- ως δανεικός αυτή τη φορά- στο δυναμικό του Ερυθρού Αστέρα. Να σημειωθεί ότι η χρυσή τομή μεταξύ των δύο συλλόγων φαίνεται πως βρέθηκε κοντά στις 5εκατ. λίρες!

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που ανήκω πλέον στη  Λίβερπουλ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά. Σκεφτόμουν τα βήματα προόδου που έχω κάνει και θεώρησα καλό να έρθω εδώ και να βάλω τα δυνατά μου. Θέλω να παίξω μπροστά σε ένα από τα σπουδαιότερα κοινά, αυτό του Άνφιλντ! Μου αρέσει να αγωνίζομαι υπό πίεση. Για αυτό ήρθα εδώ. Η πίεση μου βγάζει τον καλύτερο μου εαυτό», τόνισε χαρακτηριστικά αμέσως μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του ο Σέρβος μέσος.