Βαθμολογία

Προς αποχώρηση ο Όμο

Μεταγραφικός πυρετός επικρατεί στην Κέρκυρα αυτές τις μέρες με τους παίκτες να κλείνουν ο ένας μετά τον άλλον. Ο Χιντζίδης είναι το νέο πρόσωπο στις προπονήσεις των Φαιάκων. Τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα και απομένει απλώς να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου για να μπορέσει να υπογράψει.

Αυλαία, πάντως, δεν θα πέσει με αυτόν στην Κέρκυρα. Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξανδρος Βοσνιάδης έχει ζητήσει έναν φορ περιοχής και εκτός του Καϊκούτ εξετάζονται άλλες δύο περιπτώσεις. Ωστόσο, καμία εξ αυτών δεν είναι ο Μπαλντοβαλίεφ. Τα σενάρια για τον τελευταίο βγήκαν μόνο και μόνο επειδή βρέθηκε στο νησί για διακοπές. Ο παίκτης, όμως, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ και δύσκολα θα το λύσει.

Οι Επτανήσιοι αναζητούν κι έναν ακόμη παίκτη που να μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης (φορ και πλάγια). Επειδή, μάλιστα, αυτός ή ο φορ θα είναι πιθανότατα ξένος, ο Όμο έχει ειδοποιηθεί να ψάξει για ομάδα. Ο Βοσνιάδης δεν καίγεται να τον κρατήσει, το ρόστερ γεμίζει και ο Αφρικανός δεν χρειάζεται.

Από εκεί και πέρα, την Πέμπτη (7/1) τελικά θα πάει στην Κέρκυρα ο Ανδρεόπουλος και θα μπει σε ρυθμούς προπονήσεων εκτός απροόπτου. Παρεμπιπτόντως, κανονικά προπονείται ο Ντουαλά και τα μοναδικά προβλήματα εν όψει Απόλλωνα Σμύρνης είναι οι Καραγιαννίδης και Παρασκευαΐδης. Επομένως, ένας εκ των Γρομητσάρη ή Ιωάννου θα κάνει το ντεμπούτο του στη Ριζούπολη δίπλα στον Βενέτη.