Βαθμολογία

Λαμπράκης: «Έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια»

Επαγγελματίες μέχρι την τελευταία στιγμή αποδείχτηκαν οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη, οι οποίοι κοίταξαν τον Πανιώνιο στα μάτια την Τετάρτη (6/1) παρά τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα. Στη συνέντευξη Τύπου ο Σταύρος Λαμπράκης αναφέρθηκε στην αβεβαιότητα που επικρατεί στον σύλλογο, ενώ εμφανώς συγκινημένος εξήρε τους παίκτες του.

Αναλυτικά: «Έγινε μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα μας. Ήταν μια επανάληψη του προηγούμενου παιχνιδιού και όπως τότε, έτσι και τώρα δεν αξίζαμε να χάσουμε, είχαμε καλές φάσεις με πλέον κλασσική αυτή με τον Μάνο στο 44’.

Δεν μπορώ παρά να βγάλω το καπέλο και να πω ότι είμαι υπερήφανος για αυτά τα παιδιά, που είναι και καλοί ποδοσφαιριστές με μέλλον και δρόμο μπροστά τους, αλλά και εξαιρετικοί χαρακτήρες, που έχουν βάλει πέρα τα προβλήματα και δουλεύουν με στόχο να προοδεύσουν.

Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει, υπάρχει αβεβαιότητα για το αύριο. Θέλουμε όλοι μας και τα παιδιά και εγώ να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια. Θα πω ότι πριν βγούμε για τα παιχνίδια, θέλουμε να είμαστε αντάξιοι της φανέλας που φοράμε και αυτά τα παιδιά το κάνουν 100%. Το βάρος της φανέλας και την ιστορία της ομάδας την ξέρουν καλά τα παιδιά, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό...».

Ο Μανόλης Φουκαράκης που μίλησε εκ μέρους των παικτών του Εργοτέλη, αναφέρθηκε τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του και πως τη βιώνουν οι παίκτες: «Ο αέρας επηρέασε την εξέλιξη του ματς, μας πίεσε στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος, κατάφερε να σκοράρει, στο δεύτερο ημίχρονο όμως εμείς βάλαμε την μπάλα κάτω, είχαμε τελικές και ψάχναμε ένα γκολ.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια που κάνουμε. Είμαστε εδώ, δεν ξέρουμε τι θα γίνει και ελπίζουμε μέχρι τέλους να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Εμείς ελπίζουμε το καλύτερο για τον Εργοτέλη. Οι δυσκολίες είναι μεγάλες, είμαστε όμως φιλόδοξοι και έχουμε διάθεση για δουλειά και να μην σκεφτόμαστε τα προβλήματα που υπάρχουν και όλοι να προσπαθούμε για το καλύτερο. Από τη διοίκηση μας έχουν πει ότι τις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε».