Βαθμολογία

Ρέλλας: «Κάνουμε αγώνα για την επιβίωση της ομάδας...»

Αποφασισμένοι να μην τα παρατήσουν είναι στον Παναιγιάλειο και αυτό το μήνυμα έστειλε και ο Αντώνης Ρέλλας. Μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», λοιπόν, ο πρόεδρος των «μελανόλευκων» έκανε λόγο για αγώνα για την επιβίωση της ομάδας, δηλώνοντας αισιόδοξος ότι ο στόχος της παραμονής στη Β' Εθνική θα επιτευχθεί τελικά.

«Κάνουμε αγώνα για την επιβίωση της ομάδας. Έχουμε απευθυνθεί σε κάποιους επιχειρηματίες και ελπίζουμε ότι έστω και δύσκολα θα βρεθεί η λύση για να προχωρήσει η ομάδα και να παραμείνει στη κατηγορία. Το καλό είναι ότι δεν χρωστάμε σε ΙΚΑ-Εφορία, αλλά μόνο σε ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε», ανέφερε ο Ρέλλας.

Σχετικά με το θέμα του νέου προπονητή, ο πρόεδρος των Αιγιωτών είπε ότι οι οριστικές εξελίξεις θα δρομολογηθούν εντός της επόμενης εβδομάδας και δεν θέλησε να γίνει συγκεκριμένος, αν και φάνηκε παρ' όλα αυτά ότι ο Δημήτρης Σπανός είναι η πρώτη επιλογή, όπως σας έχει αποκαλύψει το a-sports.gr.

«Ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει. Θα πάει την άλλη εβομάδα, εκτός κι αν μας προλάβουν οι εξελίξεις και διευκολύνουν το έργο μας. Σκέφτομαι πολλά. Ο Δημήτρης (σ.σ. Σπανός) είναι φίλος μου, αλλά πραγματικά δεν έχω μιλήσει μαζί του. Τον είδα μάλιστα στο δρόμο, χαιρετηθήκαμε, αλλά δεν είπαμε τίποτα άλλο. Θα δούμε», επισήμανε ο ισχυρός άνδρας του Παναιγιάλειου.