Βαθμολογία

Στεφάνοβιτς: «Στοχεύουμε στην απόκτηση ακόμα 1-2 ποδοσφαιριστών»

Απόλυτα ικανοποιημένος από όσα έχει δει έως τώρα από τους Μπάρμπα, Ντάβιντοφ και Μρντάκοβιτς είναι ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα, Γκόραν Στεφάνοβιτς.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως τα νέα αποκτήματα της ομάδας είναι ήδη σε θέση να αγωνιστούν, ενώ, παράλληλα, αποκάλυψε πως οι «πράσινοι» κινούνται και για την απόκτηση έως και δύο ποδοσφαιριστών.

«Πιστεύω ότι φέραμε τρεις πολύ έμπειρους παίκτες, που θα κάνουν τη διαφορά και είδαμε ήδη από τα δύο φιλικά (με Άρη και Κ20 ΠΑΟΚ) ότι μπορούν να βοηθήσουν άμεσα. Η παρουσία τους και τα χαρακτηριστικά τους θα ενισχύσουν όλες τις γραμμές και ειδικά την επίθεση. Είναι αξιέπαινη η ταχύτητα με την οποία η διοίκηση ολοκλήρωσε αυτές τις μεταγραφές, ώστε να μπορέσω να δουλέψω μαζί τους πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος», είπε αρχικά ο κ. Στεφάνοβιτς.

Για τα νέα αποκτήματα και τις επόμενες κινήσεις, τόνισε:«Ο Μίλιαν (σ.σ. Μρντάκοβιτς) έχει δουλέψει μαζί μου στη Βέροια και μεταξύ μας έχουμε άψογη συνεργασία. Είναι πολύ επικίνδυνος στην επίθεση. Ξέρει να σκοράρει και να κινείται έξυπνα. Είναι παίκτης-γκολ. Ο Άλεξ (σ.σ. Μρντάκοβιτς) έχει την τελική πάσα. Είναι ψύχραιμος με την μπάλα στα πόδια και σκέφτεται γρήγορα. Τον Κώστα (Μπάρμπα) τον γνωρίζω επίσης από τη Βέροια. Είναι έμπειρος αμυντικός και πολύ σταθερός. Είναι επίσης πάρα πολύ ικανός στις εναέριες μονομαχίες και έτσι θα μας ενισχύσει στις στημένες φάσεις σε άμυνα και επίθεση».

Αποκάλυψε, δε: «Στοχεύουμε στην απόκτηση ακόμα 1-2 ποδοσφαιριστών, ώστε να αποκτήσουμε περισσότερη ποιότητα και βάθος σε όλες τις θέσεις. Η συνεργασία μου με τον πρόεδρο, τον κ. Θεοδωρίδη, είναι άριστη και πιστεύω ότι θα κάνουμε τις σωστές κινήσεις».

Σε ό,τι αφορά, τέλος, στην ετοιμότητα των νεοαποκτηθέντων ενόψει Ελευσίνας, δήλωσε: «Είναι και οι τρεις σε καλή κατάσταση και μαζί με την υπόλοιπη ομάδα προπονούνται σωστά και εντατικά. Αν το αποφασίσω, είναι σε θέση να αγωνιστούν. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μου έχουν το ίδιο κίνητρο: τη νίκη. Όμως θέλει προσοχή και σοβαρότητα, γιατί σε αυτή την κατηγορία δεν υπάρχει εύκολος αγώνας».