Βαθμολογία

Τέλος από τον ΟΦΗ ο Γκουλής!

Σε χωριστούς δρόμους βαδίζουν πλέον ΟΦΗ και Νίκος Γκουλής, καθώς λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (6/1) οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν το «διαζύγιο» με τον Έλληνα τεχνικό.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια απροσδόκητη εξέλιξη, αφού δεν φαινόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα πως υπήρχε πρόβλημα στις σχέσεις των δύο πλευρών, με τον έμπειρο προπονητή μάλιστα να βρίσκεται σε συζητήσεις με τους διοικούντες για τις μεταγραφές που ήθελε να γίνουν.

Εντέλει, αποφασίστηκε ομόφωνα η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Γκουλή, ενώ μέχρι νεοτέρας στον πάγκο θα κάθεται ο Γιώργος Βλαστός, κάνοντας την αρχή από το κυριακάτικο (10/1) εντός έδρας παιχνίδι με τον Άλιμο.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Μετά από πολύωρη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, που έγινε την Τετάρτη (6/1) το βράδυ στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, αποφασίστηκε ομόφωνα η λύση της συνεργασίας με το Νίκο Γκουλή. Η διακοπή της συνεργασίας με το Νίκο Γκουλή γίνεται κοινή συναινέσει.

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ ευχαριστεί το Νίκο Γκουλή για τη μέχρι τώρα συνεργασία και την παρουσία του στη ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του. Την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας αναλαμβάνει μέχρι νεοτέρας, ο Γιώργος Βλαστός».