Βαθμολογία

Μεταγραφικό καρέ για Α.Ε. Καραϊσκάκης

Μετά τις αποδεσμεύσεις ήρθαν και οι προσθήκες. Η ομάδα της Άρτας, που φιγουράρει στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μετά το πέρας 16 αγωνιστικών, ανακοίνωσε την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών, καλωσορίζοντας συγκεκριμένα τους Γιώργο Σικαλιά (ΦΩΤΟ), Νίκο Μποτωνάκη, Αντώνη Χαριτίδη και Νίκο Μεντή.

Η ανακοίνωση του συλλόγου ανέφερε: «Η Διοίκηση της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές Μποτονάκη Νίκο, Χαριτίδη Αντώνη, Μεντή Νίκο και Σικαλιά Γιώργο. Τους καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας και τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με Υγεία και πολλές επιτυχίες. Εκ του Δ.Σ.»

Παράλληλα, η διοίκηση της Α.Ε. Καραϊσκάκης προσκάλεσε τα μέλη της στην τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιανουαρίου με κυριότερα θέματα την εκλογή του νέου Δ.Σ. και τον απολογισμό της χρονιάς. Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕ Καραϊσκάκης  Άρτας κατά την συνεδρίαση του στις  23/12/2015   αποφάσισε την σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συλλόγου.  Με θέματα ημερήσιας διάταξης.

Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γενικής Συνέλευσης

Απολογισμός των πεπραγμένων του Δ.Σ. ( Διοικητικός, Οικονομικός)

Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου  Δ.Σ.                  

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου μας να παρευρίσκονται το Σάββατο 16-1-2016 και ώρα  19.00  μ.μ στα γραφεία της  ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι ταμειακώς εντάξει έως και τις 15-1-2016.  Εάν δεν υπάρξει καταστατική απαρτία κατά την ανωτέρω ημερομηνία η  Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί το επόμενο Σάββατο 23-1-2016 την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο. Εκ του  Δ.Σ.»