Βαθμολογία

Γκουαρντιόλα: «Θέλω να προπονήσω ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ»!

Στην αποκάλυψη ότι δεν επέκτεινε τη συνεργασία του με τη Μπάγερν Μονάχου καθώς επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε μία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, προχώρησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος τόνισε πως δεν έχει αποφασίσει ποιος θα είναι ο επόμενος... σταθμός!

Μετά την γνωστοποίηση της Μπάγερν Μονάχου ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ο Ισπανός μάνατζερ «έσπασε» τη σιωπή του.

Στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου μετά τις εν λόγω ανακοινώσεις, ο 44χρονος γνωστοποίησε πως ο λόγος που πήρε την απόφαση να μην υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Βαυαρούς, δεν είναι άλλος από την πρόθεσή του να προπονήσει μία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ!

«Ο λόγος είναι απλός που πήρα αυτή την απόφαση. Θέλω να προπονήσω στην Πρέμιερ Λιγκ. Έχω κάποιες προτάσεις από την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα Θέλω να εξερευνήσω μία νέα πολύ και θέλω να δουλέψω στην Αγγλία. Είμαι 44. Είναι μία καλή στιγμή για εμένα να πάω στην Πρέμιερ Λιγκ», δήλωσε αρχικά. «Όταν θα έχω μία νέα ομάδα, αυτή θα το ανακοινώσει. Δεν μπορώ να πω τίποτα, καθώς τίποτα δεν είναι δεδομένο», προσέθεσε επί του θέματος.