Βαθμολογία

Tσέκαρε παίκτες στη Νιγηρία ο Κάραμα

Την αγορά της Αφρικής ξεψαχνίζει η Ζάκυνθος για τη μεταγραφική της ενίσχυση και ο Καλίντ Κάραμα βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στη Νιγηρία. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Ιονίου, λοιπόν, τσέκαρε ποδοσφαιριστές που ενδεχομένως απασχολήσουν τους νησιώτες, ενώ θα συνεχίσει το ταξίδι του στην Γκάνα.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής: «Στην Αμπούτζα της Νιγηρίας βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας Χαλίντ Κάραμα, έχοντας μαζί του τον άμεσο συνεργάτη του Φαμπρίς Ραμάριο. Εκεί είχε την ευκαιρία να προπονήσει δεκάδες ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από τη “μαύρη” ήπειρο και την ομάδα της Skylingfc, που τον υποδέχτηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μάλιστα οι άνθρωποι του Συλλόγου είχαν κατασκευάσει και ένα πολύ όμορφο πανό (φωτό) για να τους καλωσορίζουν και το οποίο ανέφερε: “Welcome to Nigeria captain Karama”.

Οι δύο άνδρες μάλιστα έβγαλαν και αναμνηστική φωτογραφία φορώντας τη φανέλα του ΑΠΣ Ζάκυνθος, κάνοντας παράλληλα μεγάλη διαφήμιση στον Σύλλογο μας στην άλλη άκρη του κόσμου. Ο κ. Κάραμα αποτελεί "πρεσβευτή" μας σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Επόμενος “σταθμός” τους η Γκάνα, όπου θα συνεχίσουν την περιήγηση τους».