Βαθμολογία

Ενισχύουν οικονομικά την ΑΣΑ οι οργανωμένοι οπαδοί της

Την έμπρακτη στήριξή τους στην Αναγέννηση Καρδίτσας έδειξαν οι οργανωμένοι οπαδοί των Θεσσαλών, καθώς φρόντισαν να μαζέψουν ένα ποσό για να καλυφθούν ανάγκες της ομάδας.

Ειδικότερα, η Λέσχη Φίλων της Αναγέννησης (ΛΕΦΑΚ) ενημέρωσε την Τρίτη (5/1) ότι συγκέντρωσε 2.100 ευρώ και καλεί τους φιλάθλους να προσφέρουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν τη διοίκηση να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Αναλυτικά: «Η ΛΕ.Φ.Α.Κ. νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τα μέλη της και όσους Αναγεννησιώτες κάθε ηλικίας ανταποκρίθηκαν παρά τους δύσκολους οικονομικά καιρούς στο κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση της ομάδας, ειδικά τώρα που προέκυψαν πολλά έξοδα μαζεμένα (πληρωμές παικτών, ΙΚΑ, Εφορία, πρόστιμα, μεταγραφές)...

Ήδη την περασμένη Δευτέρα δόθηκε στον πρόεδρο της ομάδας μας το ποσό των 2.100 ευρώ που έβαλαν τα μέλη μας και η προσπάθεια συνεχίζεται..

Καλεί όσους φιλάθλους το επιθυμούν να επικοινωνήσουν μαζί μας είτε ερχόμενοι στη λέσχη μας (Χατζημήτρου και Διάκου) είτε με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook είτε σε τραπεζικό λογαριασμό που υπάρχει γι' αυτό το σκοπό:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 368|202789-54

I-BAN GR9301103680000036820278954

Για λόγους διαφάνειας θα δίνεται απόδειξη σφραγισμένη απο την ομάδα και τα ονόματα θα δημοσιευτούν και στο επίσημο SITE της Αναγέννησης.

Θυμίζουμε ότι ανάλογες επιτυχημένες προσπάθειες γίνονται σύμφωνα με τη φιλοσοφία μας κάθε χρόνο απο τη ΛΕΦΑΚ με αποκορύφωμα το περίπτερο που είχε στηθεί στην κεντρική πλατεία πριν 6 χρόνια όπου είχε συγκεντρωθεί το ποσό των 12.000 ευρώ και παραδόθηκε στους απλήρωτους τότε παίκτες μας...

Υ.Γ. 1: Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι, όσο μπορεί ο καθένας, τη συγκλονιστική προσπάθεια της καψούρας μας...

Υ.Γ.2: Καλό ταξίδι φίλε Κώστα... Θα σε θυμόμαστε πάντα...

ΛΕΦΑΚ 1904 “ΚΑΝΑΡΙΑ”»