Βαθμολογία

Κλείνει Καλαϊτζίδη η Κηφισιά

Κάτοικος βόρειων προαστίων ετοιμάζεται να γίνει ο Μίλτος Καλαϊτζίδης. Ο 27χρονος αριστερός μπακ, που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη Λαμία, βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα της Κηφισιάς, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την ποδοσφαιρική του καριέρα μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο και υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία των δύο πλευρών. Μάλιστα, εδώ και μερικές ημέρες λαμβάνει μέρος στις προπονήσεις, με τον τεχνικό του συλλόγου Δημήτρη Παπασπύρου να έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την αγωνιστική του εικόνα.

Ο Καλαϊτζίδης δεν κατάφερε φέτος να πάρει παιχνίδια στα πόδια του με την ομάδα της Λαμίας στη Β’ Εθνική. Δεν αγωνίστηκε σε κανένα ματς πρωταθλήματος, αλλά μόνο στις τρεις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδας με Καλλιθέα, Ατρόμητο και Βέροια.

Κατά το παρελθόν, όμως, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχει μεγάλη εμπειρία, αφού έχει αγωνιστεί σε Τράχωνες Αλίμου, Προοδευτική, Πανηλειακό και Ηρακλή Ψαχνών. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την ανάγκη ενίσχυσης της Κηφισιάς με έναν αξιόλογο αριστερό μπακ, φαίνεται πως θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν αξιόπιστες λύσεις στην συγκεκριμένη θέση, μετά το σοβαρό τραυματισμό του Γιάννη Βιδάλη στις αρχές της σεζόν και τη φυγή του Δημήτρη Κόμνου. Και με δεδομένο πως θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, η συμφωνία με τον Καλαϊτζίδη μοιάζει εφικτή.