Βαθμολογία

Ενίσχυση με Σαμαρόπουλο στον Άρη

Ισχυροποιείται στο κέντρο της άμυνας ο Άρης. Οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την Τρίτη (5/1) την απόκτηση του Κώστα Σαμαρόπουλου, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός θα πιάσει άμεσα δουλειά, καθώς θα συμμετάσχει στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης. Στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε χαρούμενος και έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι πρώτες δηλώσεις του 25χρονου παίκτη: «Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Σαμαρόπουλου.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός (γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου 1991), ο οποίος σήμερα το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση, βρέθηκε πριν από λίγη ώρα στα γραφεία της ομάδας μας επισημοποιώντας τη συνεργασία του με τον ΑΡΗ.

Ο Κώστας Σαμαρόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αετό Σκύδρας τη σεζόν 2008-’09. Ακολούθησαν η ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού και τα Τρίκαλα. Το 2010 επέστρεψε στον Αετό Σκύδρας (στην ομάδα της Πέλλας αγωνίστηκε τρεις σεζόν).

Επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του ήταν ο Πανιώνιος, η Αναγέννηση Γιαννιτσών, ο Αστέρας Μαγούλας και η ισπανική Ρεάλ Θιουδάδ (2014-’15).

Τελευταίος σταθμός ήταν ο Απόλλων Καλαμαριάς. Με την ομάδα της Καλαμαριάς στο πρώτο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου μετράει 12 συμμετοχές και ένα γκολ.   

«Ο ΑΡΗΣ είναι πρόκληση στην καριέρα μου»

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Κώστας Σαμαρόπουλος, δήλωσε στο www.arisfc.gr:

“Είμαι χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και θα φορέσω τη φανέλα μιας μεγάλης ομάδας. Ο ΑΡΗΣ είναι ένα σημαντικό σκαλοπάτι και μια πρόκληση στην καριέρα μου. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Περιμένω να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και ανυπομονώ για τη στιγμή που θα αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο του ΑΡΗ”».