Βαθμολογία

Νέα εποχή στη Χαλκίδα με Στούπα

Νέα χρονιά, νέα εποχή στην Χαλκίδα. Από το βράδυ της Δευτέρας (4/1) ο σύλλογος της Εύβοιας άλλαξε σελίδα με τον Γιώργο Στούπα να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου με «συμπαίκτες» τους Βασίλη Ταρνανά και Τάσο Καρυστινό, που είχαν περάσει από το συγκεκριμένο πόστο στο παρελθόν.

Η νέα διοίκηση, της οποίας επικεφαλής θα είναι ο Στούπας, ο οποίος είχε οδηγήσει τον Ηρακλή Ψαχνών από τη Γ’ Εθνική στη Β’, αναδείχθηκε έπειτα από εκλογές που έγιναν και την Τρίτη (5/1) αναμένεται να συσταθεί σε σώμα. Στο Δ.Σ. εκτός από τον Ταρνανά, που είχε ανεβάσει τη Χαλκίδα από το τοπικό στη Γ’ Εθνική και τον Καρυστινό, που ανέλαβε πέρσι, θα είναι και οι Νίκος Κακαβάς, Κώστας Κουλουρίδης, Σταύρος Γκίκας, Χρήστος Τζανής, Χρήστος Λινάρδος, Αντώνης Νάτσος, Κώστας Αναγνωστάκης, Σωτήρης Βασιλείου και Ανδρέας Πολλάλης.

Μετά τη συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα, θα προκύψουν εννέα τακτικά και τρία αναπληρωματικά μέλη. Παράλληλα, την Τρίτη η νέα διοίκηση θα έχει συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές, ενώ θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του προπονητή, καθώς ο Πέτρος Δημητρίου αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία. Ο επικρατέστερος για να τον αντικαταστήσει στον πάγκο είναι ο Θωμάς Γράφας, ο πρώην προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών, κάτι που θα ξεκαθαρίσει πάντως εντός της ημέρας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για τη λύση της συνεργασίας με τον Δημητρίου, αλλά και τον γυμναστή, Τάκη Αναγνωστόπουλο, ήταν η εξής: «Ο Α.Ο.Χαλκίς ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή Πέτρο Δημητρίου και το γυμναστή Τάκη Αναγνωστόπουλο, τους οποίους ευχαριστεί για τη μέχρι σήμερα προσφορά τους στο σύλλογο και τους εύχεται κάθε οικογενειακή, προσωπική και επαγγελματική επιτυχία».