Βαθμολογία

Επέστρεψε στην Καλαμάτα ο Τσόπελας

Με τα χρώματα της Καλαμάτας θα αγωνίζεται πλέον ο Γιάννης Τσόπελας, ο οποίος επιστρέφει στη μεσσηνιακή ομάδα μετά από 1,5 χρόνο απουσίας του. Ο 24χρονος αμυντικός, ο οποίος είχε αγωνιστεί με τους «μελανόλευκους» για πέντε χρόνια, προτού αποχωρήσει για να παίξει στις Ζάκυνθο και Λαμία, ανήκει και επίσημα από τη Δευτέρα (4/1) στο ρόστερ του Λεωνίδα Μπίλη.

Παράλληλα, στην Καλαμάτα θα συνεχίσει και ο Γιάννης Κανταρτζής, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Νίκη Βόλου. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός, που έχει περάσει και από τον Ολυμπιακό Βόλου, έκανε τη Δευτέρα την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα και την Τρίτη (5/1) αναμένεται να υπογράψει και το συμφωνητικό.

Αντιθέτως, παρελθόν από τους «μελανόλευκους» αποτελεί ο Ηλίας Κουντάνης. Τέλος, στο πρόγραμμα της Δευτέρας έδωσαν κανονικά το «παρών» ο Τορεζάνι, που επέστρεψε από την Αργεντινή και ο Παναγιωτόπουλος, που είχε υποβληθεί με μικροεπέμβαση μέσα στις γιορτές. Το απόγευμα της Τρίτης στις 18.00 έχει προγραμματιστεί φιλικό με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας στο γήπεδο «Γ. Λουκαρέας».