Βαθμολογία

Ανακοίνωσε δύο ο Ιωνικός

Μετά και την έλευση του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη στον πάγκο της ομάδας, ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην ομάδα του Ιωνικού προχωρά με γοργούς ρυθμούς. Η διοικούσα επιτροπή του συλλόγου ανακοίνωσε τη Δευτέρα (4/1) πως τη φανέλα των «κυανόλευκων» θα φορούν πλέον ο 27χρονος επιθετικός Μάριος Μαυρουδής, που πέρσι ήταν στο Ηράκλειο και ο 26χρονος επιθετικός Στέλιος Ανδριανόπουλος, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Αστέρα Βάρης. Η ανακοίνωση του Ιωνικού ήταν η εξής:

«Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Ιωνικό με την Διοικούσα Επιτροπή να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώση τις δύο νέες προσθήκες της ομάδας. Ο λόγος για τον Μαυρουδή Μάριο και τον Ανδριανόπουλο Στέλιο.

Ο Μαυρουδής (27 χρονών) είναι επιθετικός και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων ομάδων σε Εργοτέλη, Καβάλα, Νίκη Βόλου και Ολυμπιάδα. Ο Ανδριανόπουλος (26 χρονών) αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Αστέρα Βάρης ενώ έχει φορέσει και την φανέλα του Βύζαντα Μεγάρων και καλύπτει το άκρα της επιθετικής γραμμής». Παράλληλα, τη Δευτέρα (4/1) ξεκίνησαν οι προπονήσεις στην ομάδα του Ιωνικού στο βοηθητικό γήπεδο «Παντελής Νικολαΐδης».