Βαθμολογία

Πήρε Ανδριόπουλο η Ερμιονίδα

Ξεκίνησε η μεταγραφική ενίσχυση της Ερμιονίδας με έναν νεαρό και φιλόδοξο ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Πάρη Ανδριόπουλο, τον 21χρονο επιθετικό, ο οποίος είναι γιος του προέδρου του Συνδέσμου προπονητών Θεσσαλονίκης, Λάμπρου Ανδριόπουλου και άνηκε μέχρι πρότινος στον ΠΑΟΚ.

Επί Γιώργου Δώνη στον «Δικέφαλο του Βορρά» άφησε καλές εντυπώσεις με αποτέλεσμα να προπονείται με την πρώτη ομάδα, ωστόσο στο δεύτερο μισό της σεζόν 2012-13 δόθηκε δανεικός στον Πιερικό. Στη συνέχεια πέρασε από Λάρισα, Ολυμπιακό Λευκωσίας και Καμπανιακό. Η ανακοίνωση των «κυανοκίτρινων» ανέφερε:

«Η Α.Ε. Ερμιονίδας ανακοινώνει την έναρξη  της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Πάρη Ανδριόπουλο. Ο Πάρης Ανδριόπουλος αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου 1994 στη Θεσσαλονίκη .Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον ΠΑΟΚ όπου ήταν και βασικό στέλεχος στην ομάδα  Κ20 μέχρι την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2013 όπου και πήγε δανεικός στον Πιερικό ( 9 συμ). Το καλοκαίρι του 2013 μετακομίζει με ελεύθερη μεταγραφή στην Λάρισα ( 3 συμ)  όπου θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι του 2014. Ο επόμενος ποδοσφαιρικός του σταθμός είναι ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ( 24 αγώνες 7 γκολ). Το καλοκαίρι του 2015 επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Καμπανιακού όπου σε 5 αγώνες θα πετύχει ένα γκολ. Καλωσορίζουμε τον Πάρη και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία».