Βαθμολογία

Άσχημα νέα για Γεωργιάδη

Ένα δυσάρεστο επεφύλασε για τον Νίκο Αναστόπουλο η Δευτέρα (4/1). Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Νίκος Γεωργιάδης έδειξε ότι έχει οστικό οίδημα, με το ιατρικό επιτελείο να υπολογίζει την απουσία του σε 15-20 ημέρες.

Παράλληλα, ο Βασίλης Κωνσταντινίδης έκανε ατομικό πρόγραμμα για το χτύπημα στον αστράγαλο που τον ταλαιπωρεί, ενώ εκτός προπόνησης έμεινε και ο Πέτρος Μπαϊμάκης λόγω ίωσης.

Αντίθετα, οι Ραούλ Μπράβο και Νίκος Τσουμάνης που είχαν πάρει επιπλέον ημέρες άδεια για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους αντίστοιχα επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι έπειτα από απόφαση του Αναστόπουλου, ο Ηλίας Μπουλγκουρίδης θα προπονείται με την πρώτη ομάδα. Πρόκειται για 16χρονο μεσοεπιθετικό της Κ17 που καλύπτει – κυρίως - την αριστερή πλευρά και είχε πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Παράλληλα, το ποδοσφαιρικό τμήμα απέστειλε εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον Θόδωρο Καρυπίδη για την απώλεια της γιαγιάς του.

Αναλυτικά: «Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος της ομάδας μας, Θόδωρου Καρυπίδη, για την απώλεια της αγαπημένης τους γιαγιάς».

Τέλος, ανακοινώθηκε ότι η είσοδος στη φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου (9/1, 15.00) με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο Κλεάνθης Βικελίδης θα είναι ελεύθερη.