Βαθμολογία

Πρώτος στη λίστα του Παναιγιάλειου ο Σπανός

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στον Παναιγιάλειο με την ομάδα του Αιγίου να έχει βάλει στόχο την παραμονή στη Β’ Εθνική. Οι «μελανόλευκοι» θέλουν να ολοκληρώσουν με επιτυχία τη σεζόν και να καταφέρουν να μείνουν στην κατηγορία γι’ αυτό και είναι αποφασισμένοι να κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα που ταλανίζουν τον σύλλογο.

Εκτός από τα οικονομικά, αλλά και τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, οι ιθύνοντες καλούνται να διαχειριστούν και την αποχώρηση του Γιώργου Μαραντά από την τεχνική ηγεσία και να βρουν άμεσα τον αντικαταστάτη του, προκειμένου να προχωρήσουν στη συνέχεια και στην ενίσχυση του ρόστερ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr πρώτος στη λίστα για τη θέση είναι ο Δημήτρης Σπανός, ο οποίος παραιτήθηκε την Κυριακή (3/1) από τον πάγκο της Παναχαϊκής. Ο έμπειρος και καταξιωμένος στο χώρο της Β΄Εθνικής κόουτς έχει να επιδείξει πολύ καλή δουλειά στην ομάδα της Πάτρας, από την οποία και αποχώρησε λόγω των σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Έκανε άλλωστε υπομονή πολύ καιρό ώστε να υλοποιηθούν οι εγγυήσεις της διοίκησης, κάτι που δεν έγινε ποτέ.