Βαθμολογία

Διγκόζης, Σταθόπουλος, Γκώνιας για Παναχαϊκή

Η παραίτηση του Δημήτρη Σπανού από την τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής έβαλε τους ανθρώπους της ομάδας στη διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή. Οι Αχαιοί, που είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν την προσπάθειά τους στη Β’ Εθνική παρά τα πάρα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, γνωρίζουν ότι το έργο τους είναι δύσκολο, ωστόσο δεν σκοπεύουν να εγκαταλείψουν τη «μάχη». Έτσι, κινούνται για την άμεση πρόσληψη προπονητή με τρία ονόματα να βρίσκονται στην κούρσα για τη διάδοχη κατάσταση στην τεχνική ηγεσία.

Ο Άγγελος Διγκόζης, ο οποίος εργαζόταν μέχρι πρότινος στον πάγκο της Κέρκυρας, ο Στάθης Σταθόπουλος (ΦΩΤΟ), που είναι επίσης ελεύθερος , αλλά και ο Τάκης Γκώνιας, που αποχώρησε από τον πάγκο της Επισκοπής, διεκδικούν τη θέση και όλα δείχνουν ότι δεν θα αργήσει να επιλεγεί ο «εκλεκτός», ο οποίος και θα είναι εκτός απροόπτου στον πάγκο στο κυριακάτικο (10/1) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ακούστηκε και το όνομα του Πέτρου Μίχου, ωστόσο η περίπτωσή του δεν φαίνεται να προχωρά, καθώς η δουλειά του στον Ιάλυσο, τον οποίο και εξακολουθεί να προπονεί, δεν αφήνει τους ιθύνοντες της ομάδας της Ρόδου να χάσουν ένα από τα σημαντικότερα στελέχη τους στην προσπάθεια για την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Από εκεί και πέρα, πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Παναχαϊκή είναι ο Πέδρο. Στο πλαίσιο του «ψησίματος» πρώην παικτών για να ενισχύσουν την ομάδα, ο Πορτογάλος άσος φαίνεται πως θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα των «κοκκινόμαυρων». Ο Πέδρο θα αναχωρήσει την Τρίτη (5/1) από την πατρίδα του για να ενσωματωθεί με τους Αχαιούς, δεχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την ομάδα.