Βαθμολογία

Λύθηκε η συνεργασία του Παναιγιάλειου με τον Ιωάννου

Ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του στην Κέρκυρα είναι ο Γιάννης Ιωάννου, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τον Παναιγιάλειο και αποχώρησε από την ομάδα του Αιγίου έπειτα από 2,5 χρόνια παρουσίας στους «μελανόλευκους».

«Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ανακοινώνει την κοινή συναινέση λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Ιωάννου, και τον ευχαριστεί θερμά για τα 2,5 χρόνια προσφοράς του στην ομάδα. Του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην μετέπειτα καριέρα του», ήταν η ανακοίνωση του συλλόγου για τον έμπειρο άσο, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με τους Φαίακες και περίμενε απλά το τυπικό της αποδέσμευσής του από τον Παναιγιάλειο.

Στην αποχαιρετιστήρια δήλωση του ο Ιωάννου ευχαρίστησε τα στελέχη της ομάδας για τη συνεργασίας τους. Αναλυτικά: «Ευχαριστώ την ομάδα του Παναιγιάλειου για αυτά τα 2,5 χρόνια συνεργασίας, τον πρόεδρο Αντώνη Ρέλλα, τους προπονητές και τους συμπαίκτες που συνεργάστηκα. Μπορεί οι δρόμοι μας να χωρίζουν τώρα αλλά εύχομαι κάποια στιγμή να καταφέρω να ξαναφορέσω την φανέλα αυτής της ομάδας. Άφησα τον κόσμο για το τέλος του οποίου η στήριξη και η αγάπη ήταν πρωτόγνωρη για μένα. Θα τους έχω πάντα στην καρδιά μου.

Με εκτίμηση, Γιάννης Ιωάννου».