Βαθμολογία

Ανακοινώνει Στεργίδη ο Απόλλων Σμύρνης

Εβδομάδα ανακοινώσεων μεταγραφών είναι αυτή που ξεκινά τη Δευτέρα (4/1) για τον Απόλλωνα Σμύρνης… Και σε αυτή τη λίστα ανήκει ο Λυμπέρης Στεργίδης, ο οποίος από την πρώτη προπόνηση του 2016, το Σάββατο (2/1), μετά το ρεπό ανήμερα την Πρωτοχρονιά παίρνει κανονικά μέρος και στις προπονήσεις των «κυανόλευκων».

Ο πρώην αρχηγός της Παναχαϊκής, όμως, δεν θα είναι η μόνη νέα προσθήκη στη Ριζούπολη, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα κινηθεί για την απόκτηση άλλων 2-3 παικτών. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και τα ονόματα των Σουνά και Περόνε… Σε κάθε περίπτωση, όμως, στον Απόλλωνα θέλουν να πάρουν οπωσδήποτε έναν σέντερ φορ και έναν δεξί μπακ.

Από εκεί και πέρα, ο Βασίλης Γκόλιας όχι μόνο ξεπέρασε εντελώς τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε από την αρχή της σεζόν, αλλά δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση. Αυτό, λοιπόν, φαίνεται να διαφοροποιεί και τις αρχικές σκέψεις που υπήρχαν για διαζύγιο με τον 30χρονο αριστερό μπακ…

Αντίθετα, εντελώς μετέωρος ως προς την παραμονή του στη Ριζούπολη είναι ο Ξενοφών Πάνος. Η παραμονή του 26χρονου δεξιού μπακ είναι στο 50-50 και θα εξαρτηθεί από την απόκτηση ή μη άλλου παίκτη στη θέση του, αφού οι ιθύνοντες των «κυανόλευκων» εμφανίζονται δυσαρεστημένοι.