Βαθμολογία

Τσίρκοβιτς: «Όλα για τη σωτηρία»

Ο έμπειρος προπονητής μιλάει για τη δύσκολη συνέχεια της Φαρκαδόνας στον 2ο όμιλο. Ένα μικρό θαύμα καλείται να πραγματοποιήσει στον δεύτερο γύρο η Φαρκαδόνα, για να πετύχει την παραμονή της στη Γ” Εθνική. Η διαφορά των 7 βαθμών από τις θέσεις της σωτηρίας δεν είναι εύκολο να καλυφθεί, αν σκεφτεί κανείς ότι μέχρι την 9η θέση μεσολαβούν πέντε ομάδες. Μάλιστα, η διαφορά αυτή θα ανέβει αυτομάτως στους 9 βαθμούς, στην περίπτωση που ο Πιερικός πάρει πίσω τους έξι βαθμούς, τους οποίους στερήθηκε από το ξεκίνημα της χρονιάς κατόπιν απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Όλα αυτά τα γνωρίζει καλά ο Μίκι Τσίρκοβιτς, ο οποίος βρίσκεται περίπου στο ίδιο σημείο, με εκείνο που βρισκόταν και τον Ιαουνάριο του 2015. Όπως και πέρσι με τον ΑΟ Γλυφάδας, έτσι και φέτος ο έμπειρος προπονητής θα προσπαθήσει να αντιστρέψει μία αρνητική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για την ομάδα του. Ο ίδιος δήλωσε στο pamebala.gr έτοιμος να παλέψει με όλες τις δυνάμεις του.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση. Ελπίζω να τα καταφέρω, όπως πέρσι με τη Γλυφάδα, να ζήσω κάτι ανάλογο και φέτος. Γνωρίζουμε ότι έχουμε πολύ δύσκολο έργο μπροστά μας, όμως θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας. Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι στη Φαρκαδόνα έχω συναντήσει ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα και γνωρίζουν τον σεβασμό» σχολίασε αρχικά, για να αποκριθεί σχετικά με την αφαίρεση των 5 βαθμών και κατά πόσο μπορεί να έχουν επηρεάσει την ψυχολογία της ομάδας του: «Σίγουρα είναι πρόβλημα αυτοί οι 5 βαθμοί που μας αφαιρέθηκαν. Το ξέρουμε ότι στο τέλος μπορεί και να μας λείψουν. Το καλό είναι ότι τα παιδιά έβγαλαν μαγκιά στο Βελεστίνο και πήραμε μία μεγάλη νίκη. Θα τα δώσουμε όλα για τη σωτηρία».

Πηγή: pamebala