Βαθμολογία

Δασκαλάκης: «Θα τα καταφέρουμε»

Αισιόδοξο ήταν το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Γιάννη Δασκαλάκη για τον Εργοτέλη, αλλά τα προβλήματα παραμένουν. Ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» καταβάλει προσπάθεια για να βρει πόρους, προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει την πορεία της στη Football League και μέσω facebook έστειλε μήνυμα πως ο αγώνας τους θα δικαιωθεί. «ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΜΑΣ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΙΤΕΣ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι εύκολα, μιας και οι ξένοι παίκτες του Εργοτέλη δεν έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας. Από τη μια ο Γιάσε Καμαρά έχει καταθέσει προσφυγή και περιμένει να μείνει ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ξάνθη, από την άλλη ο Καλέ βρίσκεται στην Βραζιλία και δεν φαίνεται να έχει σκοπό να επιστρέψει. Οι Ινιατς, Ντος Σάντος και Στεφάνοβιτς ψάχνουν τρόπο να αποδεσμευτούν και ο μόνος παίκτης με ξένο διαβατήριο που έχει μείνει στο ρόστερ είναι ο Αχμέτ Καμαρά. Παράλληλα, παρελθόν αποτελούν και οι Παμλίδης, Γρομητσάρης, ενώ τον δρόμο της προσφυγής εξετάζουν κι άλλοι παίκτες. Οσοι έχουν μείνει, θα περιμένουν τις εξελίξεις στην προσπάθεια της διοίκησης να συγκεντρώσει χρήματα.

Το πλήγμα πάντως στον Εργοτέλη είναι μεγάλο, καθώς οι παραπάνω απώλειες δεν μπορούν να αντικατασταθούν, μιας και η ομάδα δεν έχει δικαίωμα μεταγραφών τον Ιανουάριο, παρά μόνο νεαρών παικτών κι ενός έμπειρου.