Βαθμολογία

Ο Φαν Χάαλ θέλει βελτίωση στο 2016

Ο Λουίς φαν Χάαλ εμφανίστηκε ικανοποιημένος μετά το παιχνίδι κόντρα στην Σουόνσι, εκφράζοντας την ελπίδα του πως η νίκη (2-1) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βοηθήσει την ομάδα του να έχει συνέχεια μέσα στο 2016 ανάλογη με την αρχή του νέου έτους.

«Νομίζω ότι παίξαμε με ρίσκο στο σύστημά μας, γιατί η Σουόνσι είχε τέσσερις μέσους σε ρόμβο. Όμως, μπορεί να παίξαμε με τρεις αμυντικούς, αλλά ήμασταν πολύ καλοί και στο άλλο μισό δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Δεν σκοράραμε όμως, κάτι που είναι το πρόβλημά μας. Έπαψε ωστόσο να είναι πρόβλημα όταν πετύχαμε δύο πολύ όμορφα τέρματα.

Είμαι πολύ χαρούμενος με τους παίκτες μου γιατί έπρεπε να παίξουν κάτω από μεγάλη πίεση. Πλέον κερδίσαμε, είμαστε κοντά στην κορυφή και το κενό είναι μικρό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρόκειται για σεζόν, που παίρνει περίπου οκτώ μήνες και όχι μόνο έναν.

Ελπίζω ότι αυτό το φανταστικό ξεκίνημα με το νέο έτος θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς. Τώρα πάμε να πάρουμε τη νίκη και με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ» ανέφερε.