Βαθμολογία

Μπίλιτς: «Ήμασταν πραγματική ομάδα»

Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τους ποδοσφαιριστές του και για την προσπάθειά τους μετά το 2-0 επί της Λίβερπουλ, ο Σλάβεν Μπίλιτς. «Ήμασταν ομάδα, αμυνθήκαμε δυνατά όλοι μαζί, πήραμε τη νίκη και μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ» είπε ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ και τα λόγια του αντικατοπτρίζουν την υπεροχή που είχαν τα «σφυριά» στο ματς.   

«Ήταν ένα δύσκολο ματς, αλλά παίξαμε καλά και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Μονάχα στα τελευταία 15-20 λεπτά του πρώτου μέρους πιεστήκαμε περισσότερο, αλλά στην επανάληψη ήμασταν πολύ καλοί. Τους σταματούσαμε στις καλές τους στιγμές και τους αφήσαμε εμείς να έχουν τη μπάλα σε συγκεκριμένα σημεία του γηπέδου.

Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, ήμασταν ενωμένοι, αμυνόμασταν σωστά και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει περισσότερα γκολ. Κάναμε πολύ καλό ξεκίνημα στο 2016.

Η Λίβερπουλ ήταν είναι και πάντα θα είναι η Λίβερπουλ. Είναι μια ομάδα που όλοι θα θέλουν να νικήσουν. Είναι σπουδαία μέρα για εμάς και είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθησή μας» είπε ο Κροάτης προπονητής που φέτος νίκησε τη Λίβερπουλ και στα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος, κάτι που είχε να συμβεί για τον λονδρέζικο σύλλογο από τη σεζόν 1963-1964!