Βαθμολογία

Ενίσχυση με Σελμανάι για το Λουτράκι

Την πρώτη του χειμερινή μεταγραφή έκλεισε το Λουτράκι, ανακοινώνοντας το Σάββατο (2/1) την απόκτηση του Μάριου Σελμανάι. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Φωστήρα, ενώ έπαιξε την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του Βύζαντα Μεγάρων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σελμανάι έχει καταγράψει θητεία και στον Απόλλωνα Σμύρνης. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Ο Αθλητικός Όμιλος Λουτράκι ανακοινώνει την απόκτηση του Μάριου Σελμανάι, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Φωστήρα (Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ / 4ος ΟΜΙΛΟΣ). Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός (γεννηθείς 08/04/1994) ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Απόλλων Νέα Σμύρνης με τον οποίο αγωνίστηκε τόσο με την ομάδα U20 όσο και στην επαγγελματική κατηγορία. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Βύζαντα Μεγάρων.

Τον νέο αθλητή της ομάδας μας υποδέχθηκε ο Γενικός Γραμματέας κ. Γέρου στα γραφεία μας, ο οποίος δήλωσε: “Θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να ευχηθώ Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Θέλω να καλωσορίσω τον Μάριο στην οικογένεια του Α.Ο.Λ. και να του ευχηθώ να έχει μια καλή πορεία με την ομάδα μας. Η Διοίκηση του Α.Ο.Λ. πιστή στον προγραμματισμό της προχωρά, με στοχευμένες κινήσεις στην ενίσχυση της ομάδας με στόχο όχι μόνο την καλύτερη δυνατή πορεία για το δεύτερο μισό της σεζόν αλλά και την εξασφάλιση της διαρκούς παρουσίας μας σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Παρά τις αντίξοες συνθήκες η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Λουτράκι έχει αποδείξει τα τελευταία δέκα χρόνια ότι γνωρίζει πώς να ανταποκρίνεται και να ξεπερνά δυσκολίες. Οι πρόσκαιρες επιτυχίες δεν ήταν ποτέ ο στόχος μας, με υπομονή, επιμονή και εργατικότητα θα διασφαλίσουμε ότι ο Α.Ο.Λ. θα παραμείνει στο προσκήνιο για πάρα πολλά χρόνια ακόμα.”

Ο Μάριος Σελμανάι με την σειρά του δήλωσε: “Ευχαριστώ τον κ. Γέρου για το καλωσόρισμα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του Α.Ο.Λ. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και το μόνο που θέλω είναι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.” Μετά την υπογραφή των σχετικών συμφωνητικών ο Μάριος Σελμανάι, προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, στην πρώτη προπόνηση για την νέα χρονιά».