Βαθμολογία

Μόνη πρώτη η Άρσεναλ, «ξύπνησε» η Γιουνάιτεντ

Η Λέστερ έχασε πέναλτι και 2 βαθμούς, έτσι η Άρσεναλ με λύτρωση από τον Κοσιελνί έμεινε μόνη στην κορυφή της Premier League. Νίκη με γκολάρα του Ρούνεϊ η ManUtd μετά από 8 σερί αποτυχίες.

Η Άρσεναλ έμεινε μόνη στην κορυφή της Premier League στην έναρξη του δεύτερου γύρου, καθώς νίκησε 1-0 την Νιούκαστλ στο Λονδίνο και η Λέστερ έμεινε στο 0-0 με την Μπόρνμουθ.

Ο Γάλλος στόπερ λύτρωσε την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ στο 72', ενώ ο Μαχρέζ έχασε πέναλτι και η ο μάδα του Κλάουντιο Ρανιέρι έμεινε για 3η σερί αγωνιστική χωρίς γκολ (είχε σκοράρει και στις 17 πρώτες)!

Έπειτα από 8 σερί αγώνες χωρίς νίκη, η Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις επιτυχίες, καθώς νίκησε με 2-1 την Σουόνσι στο Μάντσεστερ. Ο Αντονί Μαρσιάλ άνοιξε το σκορ και αφού απάντησε ο Σίγκουρντσον για τους Ουαλούς, ο Γάλλος επιθετικός έκανε την ασίστ για το τρομερό γκολ του Γουέιν Ρούνεϊ με "τακουνάκι" στο 77'.

Λίγο έλειψε πάντως ο Λούκας Φαμπιάνσκι να "παγώσει" το "Ολντ Τράφορντ" στην τελευταία φάση του αγώνα, καθώς Πολωνός τερματοφύλακας πήρε κεφαλιά στην αντίπαλη περιοχή και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.